Samsung Galaxy Nexus som grund till CT mobilen

Efter Noxius tips (på placera.nu) att det kunde vara en Nexus som CT har byggt sin demo lur på så provade jag att matcha in en sådan på bilden av CT luren. Passade som en handske. Kör 50% genomskinlighet på översta lagret så ser man vart grejerna hamnar.

Samsung Galaxy Nexus: Både klockan och knapparna i botten hamnar rätt. Endast perspektivet som blir lite annat.
nexus_CT

På Samsung S3 bilden så passar inte klockan in alls.S3_CT

Länk till Galaxy Nexus bilden: http://gadgetian.com/28805/samsung-galaxy-nexus-lte-google-wallet-apk-download/

Crucialtec WMC 2013

Fick två bilder idag av en kollega som är på plats på mobilmässan i barcelona. Och det är samma prototyp telefon som vi tidigare sett bilder av som visas där.
Ska se om kollegan kan ta en närmare titt för det ser helt klart ut som det där är ett skal runt en ”riktig” telefon.

Och efter lite photoshopande så ligger en Samsung S3 närmast till hands.

CT-Monter CT-prototyp

Medcap sålt

Ville ha loss lite pengar för att vid lämpligt tillfälle öka i antingen sharaman eller fingerprint så Medcap fick stryka på foten idag. Inte för att jag inte tror på den men tror det finns mer att hämta i dom andra.

Medcap får ligga under observation sålänge.

Sharaman lunkar vidare runt 2,60 så här borde det vara läge att kliva in med mer.

I fingerprint vill ja se hur kursen rör sig under ett par dagar för hitta ett lämpligt läge att öka. Var väldigt nära att köpa på 16 idag men fick inte det läget igen.

Fingerprint Cards och CES 2013 8-11 jan

På tisdag är det dags för hemelektronik mässan CES i Las Vegas.

Det går rykten om att Samsung ska visa sin Galaxy S4 där. Dock inte för allmänheten utan för högre chefer inom mobilbranchen. Så den lär vi inte få se än på ett tag.

Sony väntas också presentera en ny lur (även för allmänheten) med namnet Xperia Z.

Även LG väntas presentera en generation två av sin Optimus med det fantasifulla namnet Optimus G2 :-)

Det är dom tillverkarna jag läst om som ska presentera någonting nytt men förmodligen lär det finnas många andra tillverkare på plats. Eftersom tillverkarna verkar duktiga på att hålla specifikationerna på lurarna hemligt så finns det inte så mycket att gå på.

Och det är förmodligen för tidigt för att någon av dessa ska pressentera en telefon med finger läsare i. Men det kan vara värt att hålla ögonen öppna på mässan.

Crucialtec på Mobileworld mässan i Barcelona 25-28 feb

Man får väll nästan anta att Fings produkt kommer att visas upp av Crucialtec på mässan när dom skriver om den i presentationen på mobileworld exhibitor sidan! Det är heller inga dåliga namn på tillverkare dom radar upp heller.

Frågan är om man får se sensorn i någon telefon eller i någon annan form. Förmodligen så blir det väll ingen namnkunnig tillverkare isåfall då dom lanserar på egna events.

Screenshot_2013-01-04-00-26-04

http://www.mobileworldcongress.com/2013-exhibitors